Econelo Billy 2.0

Een DUO scootmobiel is de oplossing om uw vrijheid weer terug te krijgen. Samen op pad met de 2 persoons scootmobiel betekend ook samen genieten!  

Het is een standaard scootmobiel waarbij een tweede zitplaats is gemonteerd. Natuurlijk standaard met 2 comfortabele stoelen en een topkoffer.

Opladen gaat via een normaal stopcontact en het bereik is bruto 50 km. Een tandem scootmobiel is gemakkelijk te besturen. Met de 3 standen schakelaar kunt u eenvoudig de snelheid instellen. De maximale snelheid van de elektrische scootmobiel is 25 km/h. Bediening is gelijk aan een scooter met een gashendel en rembediening op het stuur. Door de compacte afmeting van maar 2 meter lengte kunt u de scootmobiel eenvoudig parkeren.

    

Samen op pad!

Uw eigen mobiliteit!

Een scootmobiel 2.0


Samen, milieuvriendelijk en veilig door de stad

 

Uw eigen mobiliteit op oudere leeftijd, bent u slecht ter been of heeft u een andere beperking? Met de tandem scootmobiel  kunt u samen weer op pad.

Uw eigen mobiliteit tegen de eenzaamheid

 

Ideaal is deze scootmobiel als het niet meer mogelijk is om er zelfstandig op uit te gaan. 

Met de 2 persoons scootmobiel gaat u gezellig samen op pad.

 


Standaard uitrusting:

 • Stabiele wegligging
 • Modern en sportief uiterlijk
 • Makkelijk in gebruik
 • 3 snelheid standen (10/15/25 km/h)
 • Een bereik van maar liefst 45 km
 • Topkoffer
 • Bagageruimte onder de zitting 

 

 

scootmobiel aanpassing

Diverse accessoires:

 

 • Regenkleding
 • Beschermhoes scootmobiel
 • Beschermhoes voor zitting
 • Stokhouder
 • Windscherm
 • Boodschappen mand

Prijs:

Econelo Billy 2.0              € 3199.00 

Afleveringskosten vanaf  € 275.00
Keurig thuisbezorgd met uitleg over het voertuig.

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Wilt u informatie over de Billy 2.0 delen?

 


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 2500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.