Move V28 Scootmobiel

De stoere Move V28 is een 100% elektrische brommer. Met een kantelbare voorkant tot 42 graden! Hiermee krijgt het rijden een nieuwe dimensie!

Als scootmobiel komt de trike in aanmerking als WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) voorziening. Als u recht heeft op WMO of PGB kunt u hiervoor bij de gemeente informeren.

Een scootmobiel opnieuw uitgevonden. Modern, milieuvriendelijk en stil maar vooral STOER! 

De geruisloze V28 voelt zich thuis in ruig terrein en kan klimmen op hellingen tot wel 25 graden.

De wegligging is zeer stabiel waardoor scherpe bochten makkelijker te nemen zijn dan een normale conventionele tweewielige scooter.

De trike heeft een motor in het achterwiel en heeft meer dan voldoende kracht om ook een medepassagier te vervoeren.Graag geven wij u een uitgebreide uitleg over de scootmobiel!Meer informatie vindt u in de folder:

Een test van de Move V28 staat in het onderstaande artikel:

MOVE Flyer Vigorous V 28 V 1
PDF – 1,6 MB 794 downloads
Move V 28 Scooter&BikeXpress
Afbeelding – 8,1 MB 642 downloads

Prijs:

De prijzen voor de Move V28 zijn:

 • V28  30Ah - scootmobiel versie  € 3950,-
 • V28  30Ah – Scooter versie        € 4375,-
 • V28 40Ah – Scootmobiel versie  € 4375,-
 • V28 40Ah– Scooter versie          € 4825,-
 • V28 40Ah– Motor versie             € 5080,-


Rijklaar kosten vanaf € 325.00

Keurig thuisbezorgd met uitleg over het voertuig!

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Kleuren die leverbaar zijn:

 • Zwart
 • Rood
 • Geel
 • Blauw
 • Wit
 • Wrappen

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 2500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.