Logistiek

Nederland wil graag in de grote steden voor 2030 emissieloos laten rijden. Door het instellen van een milieuzone en het hanteren van lagere parkeertarieven voor emissieloze voertuigen hebben gemeenten instrumenten om de luchtkwaliteit in binnensteden te verbeteren.

Oplossingen voor stadslogistiek zijn er in de vorm van LEV's (Light Elektric Vehicles) 

Graag infomeren wij u over de mogelijkheden welke voor uw bedrijf geschikt zijn. 

Op de weg, op het water, over het spoor en door de lucht.

Uitstootvrij (CO2) vervoeren

Voor bedrijven zijn er veel voordelen om een elektrische LEV aan te schaffen. Belasting technische voordelen maar ook lagere onderhoudskosten.

Investeert u in een bedrijfsmiddel dat zorgt voor duurzame mobiliteit? Dan kunt u mogelijk gebruikmaken van belastingvoordeel met de MIA\Vamil. Het gaat dan om bedrijfsmiddelen die te maken hebben met stille, schone en zuinige transportmogelijkheden.

De elektrische stadsmobiliteit is zeer innovatief en milieuvriendelijk en staat op de Milieulijst. Hierdoor komt u in aanmerking voor verschillende subsidies. Deze subsidies lopen via de rijksoverheid, belastingdienst en gemeenten. Uw belastingadviseur kan u hier verder bij adviseren.

Veel informatie kan u vinden op: https://www.zowerkthetindestadslogistiek.nl/ 

                                                    https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/miavamil/ondernemers 

 

GWM Selvo LT.Cargo

Klik hier voor informatie.

Move City Car

Klik hier voor informatie.

Move City CarGo

Klik hier voor informatie.

Carver Cargo

Klik hier voor informatie

Move Vigorous CarGo

Klik hier voor informatie.

Econelo J4 Cargo

Klik hier voor informatie

GLEAM ESCAPE

Klik hier voor informatie.

Tazzari MiniMax Cubo

Klik hier voor informatie 

Zakelijk leasen?

Als we het over leasen hebben, dan gaat het hier overoperartional lease. Het nieuwe voertuig waarin je rijdt, blijft in het bezit van de leasemaatschappij. Jij betaalt een vast bedrag per maand. Dat is inclusief alle services zoals onderhoud, reparatie, schadeafhandeling, banden, verzekeringen en wegenbelastingen. Je hebt een betere liquiditeitspositie omdat je leasevoertuig niet op de balans staat. Bovendien loop je geen risico op onverwachte onderhoudskosten en restwaarde. Het voertuig wordt immers niet van jou. Aan het eind van het leasecontract stap je gewoon weer in een nieuw voertuig.

Voorbeeld van de leasekosten?

ProMobility is jouw regionale mobiliteitspartner. Ze hebben een veelzijdig aanbod als merkonafhankelijke leasemaatschappij. Ze leasen auto’s, bedrijfswagens, micromobiliteti en fietsen. De keuzevrijheid is gigantisch. Dat maakt ze een flexibele mobiliteitspartner, voor zowel werkgevers als berijders. Samen onderzoeken ze wat voor jou de beste mobiliteitsoplossing is.

Promobility.nl is uw partner!