Brommobielen

ultracompacte, slimme, milieuvriendelijke en stille voertuigen.

De tijd van een rammelde en stinkende brommobiel ligt ver achter ons. Tegenwoordig zijn brommobielen stil, schoon en comfortabel. Luxe zoals elektrische ramen, airconditioning en lichtmetalen velgen zijn vaak al standaard. Met 45 km/h komt u eenvoudig en milieuvriendelijk op uw bestemming. Moderne City Cars zoals de Carver, Move CityCar, Biro, Opel Rock-E en de Citroen Ami rijden in heel Europa.  Een microcar is compact, wendbaar en makkelijk te parkeren.

De micromobiliteit neemt een belangrijke rol in voor de toekomst van onze mobiliteit. Het aanbod wordt steeds completer en is betaalbaar.

Voor een microcar betaald u geen wegenbelasting, een lagere verzekeringspremie en voordelige onderhoudskosten.    

Brommobielen (L6e) zijn te besturen vanaf 16 jaar met een brommercertificaat of een auto rijbewijs. 

 


Move City Car

Klik hier voor informatie.

Mee! M!01

Klik hier voor informatie.

GWM Motion Mate

Klik hier voor informatie.

myli elektrische auto

GWM Motion Mirage

Klik hier voor informatie

Move E4

Klik hier voor informatie

GWM Selvo 2P45.DC

Klik hier voor informatie.


Wilt informatie delen over onze brommobielen?


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.