Kymco K-Lite Opklapbaar

In navolging van het succes van hun K-Lite Comfort lichtgewicht scootmobiel, heeft Kymco nu een lichtgewicht opvouwbare versie met afstandsbediening gelanceerd die gebruik maakt van lithium-ion batterijtechnologie. De geheel nieuwe K-Lite FE is ontworpen als een echte lichtgewicht scootmobiel met het extra gemak van een inklapmechanisme met afstandsbediening. Dit model is eenvoudig te bedienen en zal tijdens de vakantie, dagje uit of shopdagje zeker een van onze populairste modellen worden.

De scootmobiel is ontworpen om zo beheersbaar mogelijk te zijn en de stoel kan worden verwijderd om het gewicht van de scootmobiel onder de 25 kg te brengen, waardoor de K-Lite FE een van de lichtste automatische opvouwbare scooters op de markt is. Voor uw gemak en veiligheid zijn er talrijke functies aan dit model toegevoegd. Er is een anti-terugrolmechanisme om ervoor te zorgen dat u veilig kunt starten en stoppen op heuvels en hellingen. Er is een handige opbergzak onder de stoel voor uw persoonlijke bezittingen en een helder LED-lampje aan de voorkant als u zich in donkere of schemerige omstandigheden bevindt.

De armsteunen zijn verstelbaar in hoogte en breedte en kunnen ook worden weggeklapt om het op- en afstappen te vergemakkelijken. De scootmobiel kan worden opgevouwen met behulp van een afstandsbediening met sleutelhanger met duidelijke bedieningselementen en er zijn ook knoppen op de stuurkolom. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet lukken, zoals een lege accu of een kwijtgeraakte afstandsbediening, dan is er een gemakkelijk toegankelijk voetpedaal om uw scootmobiel handmatig op te vouwen. De lichtgewicht lithium-ionbatterij weegt iets meer dan 3,5 kg en kan gemakkelijk worden verwijderd, zodat u de batterij buiten de scootmobiel kunt opladen en in de auto kunt laten.

Productspecificaties:
- actieradius: max. 15 km

- draaicirkel: 1300 mm
- lengtexbreedtexhoogte: 990x460x460 mm
- max. snelheid: 7 km/h
- stoelhoogte: 340-430 mm
- totaal gewicht incl. accu: 54 kg

Beschikbaar in de kleur: Champagne

Meer informatie vindt u in de folder:

Prijs:

Vanaf  €2999,00

Tijdelijk extra transportkosten € 100.00

Informeer naar de beschikbaarheid!