Stadsauto  voor stedelijke mobiliteit

 

Rijden met een stadsauto geeft u geen beperkingen maar juist voordelen! In de voertuig categorie L7e kunt u rijden met een maximale snelheid* van 130 km/h. Daarbij betaald u deze categorie voertuigen geen wegenbelasting en is de verzekeringspremie veel lager. Vervangen van uw 2e auto voor een stadsauto is een voordelige keuze. Als de stadsauto uw enige mobiliteit wordt dan kunt u de grotere afstanden afleggen met het openbaar vervoer. Op vele plekken kunt u vanaf de treinstations en bushaltes  verder met een deelfiets, deelscooter of deelauto.  

We leveren  micromobiliteit met 45 km/h maar ook maximaal 130 km/h. De Move Komi (binnenkort leverbaar) is een compacte en betaalbare auto te bestellen met diverse accupakketen. Een luxe 4 persoons auto met moderne uitstraling. Als u meer als voldoende heeft aan een 45 km/h auto dan kunt u schoon en duurzaam rijden met de Today Sunshine. Ook voor de stadslogistiek zijn er vele oplossingen. Bezorgen met een snelheid van bijvoorbeeld 80 km/h geeft u de voordelen van compacte mobiliteit en lage kosten. Maar ook de vrijheid om een logistieke HUB** te bereiken buiten de stad.  

* = afhankelijk van het merk, model en uitvoering  **= Logistieke HUB


Move Komi

Klik hier voor meer informatie.

GWM Selvo 4P45 DC

Klik hier voor meer informatie.

XEV YOYO

Klik hier voor informatie

GWM Selvo LT 

Klik hier voor informatie


Wilt u informatie van de stadsmobiliteit delen?


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 2500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.