Comfortabele elektrische mobiliteit!

Move Vigorous 1500 Highline

De Vigorous Highline is het instapmodel van de Move Vigorous lijn. De overdekte elektrische scooter heeft een standaard controller en achteras. Zijn actieradius van 50 kilometer is 20 kilometer minder dan die van de luxere S-Line, maar voor veel klanten is dit voldoende. Een opvallend kenmerk van de Highline
zijn de schuiframen. De Vigorous 1500 Highline biedt dezelfde functionaliteit als de duurdere Vigorous S-Line, zij het dat hij een kleinere actieradius heeft. De Vigorous Highline 1500 is ideaal voor kort woonwerk-verkeer of voor bijvoorbeeld scholieren naar school te reizen.

De Vigorous Highline is niet op voorraad. Bestellen duurt ongeveer 10 weken. 

Elektrisch rijden met de Move Vigorous Highline? Graag nodigen wij u uit voor een toelichting en kenninsmaking!

Meer informatie vindt u in de folder:

MOVE Vigorousfolder V 2
PDF – 1,8 MB 595 downloads

Prijs

Vanaf € 5490.00

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Kentekenaanvraag € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.