Duurzame logistiek!

Move CityCargo Van

Elektrisch rijden

Stedelijke mobiliteit is in een rap tempo aan het veranderen en dit vraagt om nieuwe en groene oplossingen. Oplossingen om steden schoner, duurzamer en mobieler te maken. Zodat steden een fijne plek blijven om te wonen en werken.

De Move CityCargo Van is de perfecte duurzame vervoersoplossing voor in de stad. Het transport van pakketten, goederen, servicemateriaal en versproducten in de steden is nog nooit zo makkelijk geweest.
Heeft u specifieke aanpassingen aan de opbouw nodig? Graag bespreken wij de mogelijkheden.    

De uitvoering van de City Cargo is L7e. Een 45 km/h stadsauto te besturen met een autorijbewijs.

Laden van het voertuig gaat via een normaal schuko  230V stopcontact. Ongeveer 75% laden in 2 uur tijd.

Bereik met de lithiumaccu is ongeveer 150 km.

De CityCargo is zeer innovatief en milieuvriendelijk en staat op de Milieulijst. Hierdoor komt u in aanmerking voor verschillende subsidies. Deze subsidies lopen via de rijksoverheid, belastingdienst en gemeenten. Uw belastingadviseur kan u hier verder bij adviseren.

De standaard uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, Licht Metalen Velgen, Panoramadak, Sound System,

GPS met Groot Beeldscherm, Metallic kleuren en elektrische ramen.

PlusPakket: Airco en Zonnescherm

Veiligheid

Veilig is de CityCar en CityCarGo PickUp zeker! Een dubbele kreukelzone met rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crash bestendigheid en een zeer korte remweg.

Voordelen

Voor de CityCarGo PickUp en Van geldt een interessante subsidie, de M.I.A. (milieu investeringsaftrek) van 13,5%. Daarnaast kunt u dit voertuig versneld afschrijven en heeft u recht op K.I.A. (klein- schaligheidsaftrek). Schoon rijden wordt zo ook nog eens voordelig!
VAMIL, verkort afschrijven. Het eerste jaar 75% en het tweede jaar de resterende 25% en heeft u recht op aftrek van de BTW. Als u dan ook gebruik maakt van de K.I.A., kleinschaligheids-aftrek, kunt u niet alleen schoon rijden maar ook  goedkoop.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

 

Wij bieden een totaal oplossing voor uw mobiliteit. Wij begrijpen dat niet alleen het de juiste mobiliteitsoplossing belangrijk is voor uw als ondernemer maar juist de 'After Sales' een essentiële schakel is in uw bedrijfsvoering. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij voor uw Carver onderhouden en repareren. De service leveren die u nodig heeft. Ook bij schade reparaties kunnen wij voor u ontzorgen. Onze werkplaats staat in Zaandam maar ook in de regio Amsterdam, (MRA), West-Friesland en Haarlem doen wij service en onderhoud.

Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij u een hoog service niveau in mobiliteit.

Meer informatie vindt u in de folder:

MOVE City Car Folder V 1
PDF – 2,6 MB 569 downloads

Prijs:

Vanaf € 13750.00 ex btw

Afleveringskosten vanaf € 375.00 ex btw

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

 

 

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.