Green World Mobility HL 3.0

Deze stoere e-scooter is werkelijk de blikvanger op de weg. De vlotte rijeigenschappen en het geruisloze voortbewegen doet menig hoofd omdraaien. Veel rijcomfort en een groot bereik. De accu is uitneembaar en eenvoudig thuis op te laden met een 230V stopcontact. Een extra accu is leverbaar voor nog meer rijplezier!

Met een maximum snelheid van 25 km/u is er voor de snorfiets geen helmplicht (met uitzondering van Amsterdam), dus laat de wind lekker door je haren blazen!

De brommer uitvoering van 45km/h brengt je snel en comfortabel op je bestemming!

Speciaal voor de logistiek is er een bezorgscooter kijk op onze pagina!  

Met zijn stoere wielen, robuuste constructie en stille motor is dit een aparte verschijning op de weg.

De brede banden zorgen voor een kortere remweg en een veilig gevoel op de weg.

De dubbele achtervering maakt de  E-scooter zeer comfortabel om mee te rijden verder is hij ook nog uitgerust met een digitale snelheidsmeter, alarmsysteem incl. afstandsbediening, stuurslot en een USB oplaadpunt voor uw smartphone onder het zadel.

 

Hieronder staat de folder voor meer informatie:

GWM HL 3.0 Produkt folder
Word – 580,8 KB 590 downloads

Er zijn diverse kleuren en accessoires leverbaar. Hiermee maak je de scooter nog persoonlijker.

Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking met deze E-scooter.

Prijs

Vanaf € 2595.00

Afleveringskosten vanaf € 325.00

Kentekenleges € 95.00 

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 2500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

 Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.