GWM Selvo 2P45.DC

Aangenaam kennis te maken met deze praktische microcar, uitgevoerd als brommobiel (L6e) met max. 45km/h. De robuuste uitvoering maakt hem bijzonder geschikt voor stadsmobilteit. Er is zelfs ruimte (indien gewenst) om een rollator mee te nemen. Door de oerdegelijke opbouw is de elektrische Selvo ook zeer geschikt voor gebruik in een landelijke omgeving. U vindt ze ook bij verhuurbedrijven en vakantieparken.

Diverse kleuren zijn leverbaar zoals donkerblauw, bordeaux rood, licht groen en champagne.

Een accu lading brengt u ongeveer 100 km ver en is gewoon thuis te laden met een normaal stopcontact. Er is een keuze mogelijkheid in lood-gel accu's of lithium accu's. Optioneel zijn lichtmetalen velgen te bestellen.

Standaard voorzien van een radio MP3, airconditioning en verwarming.

De Green World Mobilty Selvo 2P45 is ook bijzonder geschikt voor verhuur of voor deelmobiliteit. 

Door een stadsauto te delen, help je een ander, draag je bij aan een beter milieu en bestrijd je de drukte op de Nederlandse parkeerplaatsen. Volgens onderzoek staan de meeste voertuigen 90% van de dag stil.

Ook voor verzorgingshuizen, aanleunwoningen en verpleeghuizen zijn  brommobielen een goede, milieuvriendelijke oplossing. Voor dokter bezoek, boodschappen en uitjes kunt met een bereik van 100 km prima uit de voeten. 

 

Graag beantwoorden wij al uw vragen over de Green World Mobility Selvo. Kom gerust langs voor een nadere kennismaking en/of een proefrit!

Meer informatie vindt u in de folder:

Product Sheet Selvo 2 P 45
PDF – 205,6 KB 654 downloads

Prijs:

Vanaf € 11925.00

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Leges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

 


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf     € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.