Ontdek E-mobiliteit!

GWM N-Light M4

De N-Light M4 is een compacte stadsauto (L6e) met veel comfort. De uitrusting is compleet met zonnedak en lichtmetalen velgen. Als u opzoek bent naar moderne stadsmobiliteit dan is dit de oplossing. Eenvoudige instap met de grote portieren en comfortabele stoelen voor veel rijplezier! De 100% elektrische N-Light is te besturen met een brommercertificaat en gaat 45 km/h.

Er zijn meerdere kleuren leverbaar en deze stadsauto kunt u gewoon thuis laden met een 230V stopcontact. Er is een interieurkleur keuze uit zwart of cognac, afhankelijk van de uitvoering.

De N-light M4 is leverbaar met twee soorten accu pakketten. Er is keuze in lood-gel of lithium accu's. 

Een luxe MP5 speler met achteruitrijcamera en bluetooth verbinding is standaard.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk gaat u op pad met de GWM N-Light M4.

Deze brommobiel is van alle gemakken voorzien, zoals; centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrische ramen, LED-dagrijverlichting, MP5 speler, Bluetooth handsfree bellen, verwarming, airco, achteruitrijcamera en lichtmetalen velgen.

Geen bijtelling, geen BPM, geen houderschaps belasting. Wil je nog wel 2 volwaardige auto’s voor de deur, met alle kosten vandien als je met 1 auto toch niet verder komt dan de supermarkt of school?

 

Graag beantwoorden we al uw vragen over deze nieuwe mobiliteit. De N-Light M4 staat klaar voor een proefrit!

Meer informatie vindt u in de folder:

Product Sheet N Light M 4
PDF – 230,6 KB 685 downloads

Prijs:

Vanaf € 12285.00

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Leges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.