Accessoires Econelo

Voor uw Econelo leveren wij accessoires en aanpassingen. Gaat u in een invalidevoertuig rijden dan is het voertuig rijbewijs vrij.

Om u mobiliteit op maat te bieden zijn er veel aanpassingen mogelijk. Voorbeelden van aanpassingen zijn stoelrails verlengers, extra spiegels en beugels voor in- en uitstappen. Ook speciale aanpassingen zoals ombouw naar gas en rembediening op het stuur is mogelijk.  

Mocht u een aanpassing nodig hebben die niet in onze lijst staan, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

 


Beschermhoes

 

Perfect op maat gemaakt! Een beschermhoes voor uw brommobiel. Wind en waterdicht. Optimale bescherming in ons koude kilimaat. Laden is gewoon mogelijk met de hoes op de brommobiel.

Prijs: € 149.00 Incl. btw

-------------------------------------------------

Onderhoud Beschermhoes
Word – 527,7 KB 348 downloads

Stoelrails verlengers

 

De instap gaat veel makkelijker met de stoelrails verlengers. Op maat gemaakt voor uw lengte en/of behoefte. De stoel kan verder naar achteren. Instappen is eenvoudiger en de rijpositie optimaal.         

Prijs: vanaf € 179.00 Incl. btw

Verloop Type 2 - Schuko

 

Met deze adapter wordt uw laadpaal een “normaal” stopcontact. Voor laden van elektrische scooters en fietsen. Andere apparaten met een stekker zullen zonder problemen ook aangesloten kunnen worden.

Prijs € 179.00 Incl. btw

-------------------------------------------------

Veiligheidsinstructies Type 2 Schuko A
Afbeelding – 1,4 MB 335 downloads

Stuur rem/gasbediening

 

Een aanpassing waarbij de bediening van het gaspedaal en rempedaal naast het stuur wordt gemonteerd. De bediening op de vloer wordt afgedekt. De ring is een handgas en de hendel is de handrem. Vraag naar de mogelijkheden. 

Prijs vanaf € 1500.00