Econelo Nelo 3.2

 

De weg op met de elektrische driewieler overdekte scootmobiel of overdekte scooter in weer en wind. Voor het rijden heb je een scooterrijbewijs en mag je vanaf je 16e met de elektrische microcar rijden in de scooter uitovering. De ECONELO Nelo 3.2 is weeronafhankelijke, milieuvriendelijke mobiliteit. U kunt iemand meenemen op de achterbank, of uw bagage of aankopen goed vervoeren. Met een actieradius van zo'n 50 kilometer ben je zelfbepaald met je chique, elektrische stadstrike binnen een straal van 25 kilometer. De ECONELO Nelo 3.2 wordt aangedreven door een robuuste 3000 watt elektromotor, die zijn lange levensduur en onderhoudsvrijheid in vele toepassingsgebieden heeft bewezen. De motor kan de driewielige scooter versnellen tot een topsnelheid van 45 km/u.
 
Voor het rijden heb je geen rijbewijs nodig in de scootmobiel uitvoering.

 

De ECONELO Nelo 3.2 cabinescooter is voorzien van schijfremmen voor en achter. Hierdoor kunt u  veilig en snel remmen. Een parkeerrem voor de achterwielen zorgt voor een veilig parkeren van uw driewieler scooter, zelfs op een helling. Het complete verlichtingssysteem met rijlichten en grootlicht, richtingaanwijzers inclusief waarschuwingslichten, remlichten en een achteruitrijlicht maken deel uit van de veiligheidsuitrusting. 
 
Omdat de ECONELO Nelo 3.2 op drie wielen staat, wordt hij bestuurd met een stuur als een motorfiets, niet met een stuurwiel zoals onze vierwielige citycar ECONELO Nelo 4.1. Alle belangrijke bedieningselementen zijn direct op het stuur of eronder op het dashboard gemonteerd. Net als onze andere driewielige voertuigen is de ECONELO Nelo 3.2 cabinescooter uitgerust met een achteruitversnelling. De motor van onze elektrische stadsmobiel ECONELO Nelo 3.2 wordt aangedreven door een loodzuuraccu. De  accu's worden diep in het voertuig geïnstalleerd en zorgt voor een veilige wegligging door het lage zwaartepunt van het voertuig.

 

Vraag naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een overdekte scootmobiel via het WMO met een PGB! Door de ruime afmetingen veel comfort en rijplezier!  

De standaarduitvoering bevat:


• Digitaal dashboard
• Lichtmetalen Velgen
• LED verlichting
• Sound System
• Elektrische ramen
• Centrale vergrendeling met AB

• Achteruitrijcamera

 

Ook andere accessoires zoals privacy glass en YSS schokdempers zijn mogelijk. 

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

 

Product Sheet Econelo Nelo 3.2
Word – 657,0 KB 248 downloads

Prijs

Momenteel niet leverbaar 

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Kentekenleges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen