Classic

De Classic is een klassieke retro scooter met Italiaanse invloeden en een uniek design. Een elektrische scooter die lekker compact is en het uiterlijk heeft van een mooie klassieke scooter. Wegens het formaat is hij makkelijk te hanteren en heeft hij ook een lage opstap.

De Move Classic is voorzien van een hoogwaardige 1.800 watt elektromotor van het merk BOSCH. U heeft de keuze uit een of twee uitneembare lithium accu’s voor een bereik maximaal bereik van 120 km.
Daarnaast heeft de scooter een gebruiksvriendelijk digitaal dashboard.

 

Deze retro scooter kunnen we leveren met diverse accessoires voor nog meer rijplzier. 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals rood metallic, zilvergrijs metallic, wit of lichtblauw.

De nostalgische elektrische scooter combineert de retro-look met de nieuwste technologie!

Meer informatie vindt u in de folder:

MOVE Flyer Classic V 1
PDF – 1,5 MB 555 downloads

Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking met de Move Classic en/of een proefrit.

Prijs

Vanaf € 2495.00

Afleveringskosten vanaf € 195.00

Kentekenleges € 95.00 

Informeer naar de beschikbaarheid!

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.