Hawk E-Scooter

Wilt u er graag met z’n tweeën geruisloos en milieuvriendelijk op uit? Stadsmobiliteit in een modern jasje! Deze elektrische scooter is namelijk voorzien van extra veel beenruimte en een grote buddyseat die voldoende ruimte biedt voor twee personen. Ook is er een bergruimte onder de buddyseat.

De Hawk is een elektrische scooter van de bekende Chinese e-scooter producent Sunra. Het bedrijf verkoopt scooters in 70 landen en heeft een productiecapaciteit van 4 miljoen elektrische scooters per jaar.
De scooter heeft een hoge kwaliteit 2000 Watt Bosch motor en kan worden besteld met drie accu opties: Standaard Loodaccu,s, 1x 20 Ah Lithium voor een bereik van 65 km en 2x 20 Ah Lithium voor een bereik van 130 km.
Leverbaar in een 25 km/h (snorfiets) en een 45 km/h (bromfiets) uitvoering.

 

Rijden met een elektrische scooter is milieubewust en stukken voordeliger. Je hebt niets te maken met brandstofprijzen en hoge onderhoudskosten. Je elektrische scooter opladen doe je bijvoorbeeld ’s nachts als je hem toch niet gebruikt. ’s Morgens staat hij dan weer klaar met een volle acculading voor een hele dag rijplezier!

De rijke standaard uitrusting maakt het rijden geweldig, zoals een uitgebreid dashboard, USB-aansluiting en Bluetooth. De scooter heeft ook speakers om tijdens het rijden een geluid te produceren voor het verbeteren van de veiligheid van voetgangers.

Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking met deze stoere scooter!

Meer informatie vindt u in de folder:

 

MOVE Flyer Sunra Hawk V 1
PDF – 1,6 MB 570 downloads

Prijs

Vanaf € 2290.00 Lithium accu (bereik 60 km)

Vanaf € 2790.00 2x Lithium accu (bereik 120 km)

Kosten rijklaarmaken vanaf € 250.00

Kentekenleges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.