Econelo DTR

Een moderne stadsscooter met een lithium accu. Met 45 km/h kunt u heerlijk comfortabel en stil naar uw bestemming. 

De moderne stijl maakt indruk met zijn gebogen en zeer harmonieuze vormen.
De kleurkeuze is helemaal van deze tijd! De scooter is verkrijgbaar in donkerblauw of matzwart – de elektrische brommer is in beide versies een echte blikvanger.

De standaard bijgeleverde praktische bagage box aan de achterzijde biedt voldoende opbergruimte voor de sporttas of dagelijkse boodschappen. De maximale belasting is 150 kg inclusief de chauffeur, de oplaadtijd van de accu’s 4 uur met een totale levensduur van 800 laadcycli. Bereik is ongeveer 50 km. Eventueel leverbaar met een extra lithium accu voor meer bereik. Hieronder staat de folder voor meer informatie: 

ECONELO DTR
Word – 538,6 KB 495 downloads

Eigenschappen van de Econelo DTR

 

Een laag verbruik, milieuvriendelijk en daarbij een bijna geruisloze aandrijving zijn de eigenschappen waarom elektrische scooters steeds populairder worden.

Beter voor ons milieu en lage onderhoudskosten maken de keuze voor een E-scooter nog makelijker.

Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking met deze E-scooter.

 

Video van de Econelo DTR op You Tube:

Wilt informatie delen over de Econelo DTR?


Prijs

Vanaf € 2199.00   

Afleveringskosten vanaf € 195.00

Kentekenleges € 95.00 

Informeer naar de beschikbaarheid!

 


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 2500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.