Green World Mobility Tribe Tristar

Een moderne overdekte scooter voor 2 personen. Heerlijk comfortabel met 2 personen van A naar B zonder CO2. Met een bereik van 65 kilometer per acculading is dit model uitermate geschikt voor bijvoorbeeld woon-werk of woon-school verkeer. Al vanaf 16 jaar te besturen met enkel het AM-rijbewijs (scooter rijbewijs). Met deze overdekte driewieler komt u droog en comfortabel op bestemming aan. Uiteraard is ook dit model volledig elektrisch en dus goed voor het milieu. Met zijn sportieve uitstraling, verrassende comfort en vriendelijke prijs is dit model voor velen geschikt.

Eenvoudig laden met een thuis stopcontact of een bijvoorbeeld een fietslaadpunt.

Door de grote motor veel rijcomfort en geruisloos!

Voor accessoires op de Tribe Tristar klik hier

 

De standaarduitvoering bevat:

• Alarm
• Lichtmetalen Velgen
• 2 kleuren lak 
• Sound System MP3
• Digitaal dasboard
• Elektrische ramen
• Achteruitrijcamera

Meer informatie vindt u in de folder:

 

Product Sheet Tribe Tristar
Word – 326,2 KB 424 downloads

Prijs:

Vanaf € 6450.00 
Afleveringskosten vanaf € 375.00

Kentekenleges € 95.00

Keurig thuisbezorgd met uitleg over het voertuig.

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

 Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.