Green World Mobility HL 3.0 Bezorgscooter

De HL 3.0 is de elektrische bezorgscooter die overal en altijd inzetbaar is.  Berekend op dagelijks gebruik voor geruisloos , milieuvriendelijk en duurzaam bezorgen. De achterdrager is bevestigd op de achtervering, daardoor krijgt de bezorgbox veel minder trilling en schokken. 

Als bedrijf heeft u tevens diverse voordelen bij de aanschaf van een elektrisch voertuig.

De bezorgscooter is zeer innovatief en milieuvriendelijk en staat op de Milieulijst. Hierdoor komt u in aanmerking voor verschillende subsidies. Deze subsidies lopen via de rijksoverheid, belastingdienst en gemeenten. Uw belastingadviseur kan u hier verder bij adviseren.

De HL 3.0 is in 2 varianten leverbaar:

  • De HL 3.0 wordt standaard geleverd met 1 lader en 1 accu die goed is voor een actieradius van circa 50 km
  • Daarnaast is er de HL 3.0 met 1 lader en een 2de accu die goed is voor een actieradius van circa 100 km
  • De laadtijd van 1 accu is slechts 3 á 4 uur en omdat de HL 3.0 met 2 accu's en 1 laders geleverd kan worden, heb je de mogelijkheid om 1 accu op te laden terwijl de bezorgscooter operationeel blijft. Zo verliest u tijdens het bezorgen geen kostbare tijd.
  • De bestuurder heeft uitzicht op een overzichtelijk digitaal dashboard die alle relevante informatie weergeeft waaronder snelheid en de huidige accucapaciteit. 

Met zijn stoere wielen, robuuste constructie en stille motor is dit een aparte verschijning op de weg.

De brede banden zorgen voor een kortere remweg en een veilig gevoel op de weg.

De dubbele achtervering maakt de  E-scooter zeer comfortabel om mee te rijden verder is hij ook nog uitgerust met een digitale snelheidsmeter, alarmsysteem incl. afstandsbediening, stuurslot en een USB oplaadpunt voor uw smartphone onder het zadel.

 

Hieronder staat de folder voor meer informatie:

GWM HL 3.0 Produkt folder
Word – 580,8 KB 512 downloads

Er zijn diverse kleuren en accessoires leverbaar. Hiermee maak je de scooter nog persoonlijker.

Graag nodigen wij u uit voor een nadere kennismaking met deze E-scooter.

Prijs

Vanaf € 2795.00 ex btw afhankelijk van voorraad en bezorgbox.

Afleveringskosten vanaf € 200.00 ex btw

Kentekenleges € 95.00 

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.