Duurzame logistiek!

Econelo J4 Cargo      

Stedelijke mobiliteit is in een rap tempo aan het veranderen en dit vraagt om nieuwe en groene oplossingen. Oplossingen om steden schoner, duurzamer en mobieler te maken. Zodat steden een fijne plek blijven om te wonen en werken.

De J4 Cargo is specifiek ontwikkeld voor de bezorgingdienst. De combinatie van 100% elektrisch, bromfietskenteken en een gesloten cabine maart het een uniek voertuig met lage chauffeurskosten. Met zijn grote dichte laadbox is het mogelijk om vele goederen droog te vervoeren. Het transport van pakketten, goederen, servicemateriaal en versproducten in de steden is nog nooit zo makkelijk geweest. Het is ok mogelijk om de laadruimte te voorzien van koeling of verwarming. Ook als Pick-Up leverbaar! 

Heeft u specifieke aanpassingen aan de opbouw nodig? Graag bespreken wij de mogelijkheden.    

De type uitvoering van de J4 Cargo (L6e)  is één persoons 45 km/h stadsauto te besturen met een brommerrijbewijs.

Laden van het voertuig gaat via een normaal schuko  230V stopcontact. Ongeveer 75% laden in 2 uur tijd.

Bereik met de lithiumaccu is ongeveer 90-100 km. 

Een logistiek voertuig met compacte afmetingen voor in de steden. Bijvoorbeeld als last-mile oplossing voor pakket diensten in de stad of post bezorgers in de streek. Denk ook aan de mogelijkheden voor bezorging van pizza’s of broodjes aan huis.  De J4 Cargo bewijst zich door de grote mate van inzetbaarheid, degelijkheid en gebruikscomfort. Altijd droog en warm is natuurlijk ook nog eens een mooie bijkomstigheid.De standaard uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, Licht Metalen Velgen, Panoramadak, Sound System,

GPS met Groot Beeldscherm, Metallic kleuren en elektrische ramen.

 

Veiligheid

Veilig is de J4 Cargo zeker! Een dubbele kreukelzone met rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crash bestendigheid en een zeer korte remweg.

Voordelen

Voor de J4 Cargo geldt een interessante subsidie, de M.I.A. (milieu investeringsaftrek) van 13,5%. Daarnaast kunt u dit voertuig versneld afschrijven en heeft u recht op K.I.A. (klein- schaligheidsaftrek). Schoon rijden wordt zo ook nog eens voordelig!
VAMIL, verkort afschrijven. Het eerste jaar 75% en het tweede jaar de resterende 25% en heeft u recht op aftrek van de BTW. Als u dan ook gebruik maakt van de K.I.A., kleinschaligheids-aftrek, kunt u niet alleen schoon rijden maar ook goedkoop.

 

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Wij bieden een totaal oplossing voor uw mobiliteit. Wij begrijpen dat niet alleen het de juiste mobiliteitsoplossing belangrijk is voor uw als ondernemer maar juist de 'After Sales' een essentiële schakel is in uw bedrijfsvoering. In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij voor uw Carver onderhouden en repareren. De service leveren die u nodig heeft. Ook bij schade reparaties kunnen wij voor u ontzorgen. Onze werkplaats staat in Zaandam maar ook in de regio Amsterdam, (MRA), West-Friesland en Haarlem doen wij service en onderhoud.

Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij u een hoog service niveau in mobiliteit.

 Prijs:

Vanaf € 10950.00 Excl. btw

Afleveringskosten vanaf € 375.00 ex btw

Informeer naar de beschikbaarheid!

 


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

 

 

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.