Beemobs BEE 1

     100% elektrische Stadslogistiek

Beemobs Nederland

De Beemobs Bee1 is 100% elektrisch voertuig voor stedelijk microtransport. Ontwikkeld en geproduceerd in Europa met hoogwaardige materialen. De oplossing voor veilige en comfortabele stadsmobiliteit. Met een bereik van minimaal 70 km (een grotere accu is mogelijk) voldoet hij aan de dagelijkse gebruiksbehoefte. De opbouw kan worden aangepast voor uw specifieke gebruiksdoel. Het voertuig is makkelijk te betreden, heeft een hoge zitpositie en veel binnenruimte. Een eenvoudige constructie en minder componenten zorgen voor lagere kosten in gebruik en onderhoud.

Micromobiliteit is in Nederland vrijgesteld van onder andere wegenbelasting, BPM en APK .

Bee1 is ontworpen vanaf nul met de behoeften van de gebruiker in het achterhoofd om u meer praktische en comfortabele stedelijke micro-transport oplossingen te bieden. Onze veilige, kosteneffectieve, hoogwaardige en 100% elektrische milieuvriendelijke voertuigen, waarvan alle ontwerp-, engineering- en productiefasen worden uitgevoerd in Turkije, zullen meerwaarde toevoegen aan uw bedrijf.

Sluit u bij ons aan? Samen gaan we stedelijk microtransport herdefiniëren.


Beemobs Bee1 Electric Mini Cargo Vehicle


Zorgen over een te lage actieradius en een te beperkte keuze aan voertuigen behoren dankzij de technische vooruitgang tot het verleden. Tegelijkertijd is klimaatverandering politiek meer aanwezig dan ooit. Een elektrisch aangedreven wagenpark spreekt voor moderniteit en verantwoordelijkheidsgevoel - tegenover klanten en de bevolking op de locatie van het bedrijf: schone lucht en minder lawaai op de weg zijn goed voor chauffeurs, omwonenden en het klimaat.

Verschillende belastingvoordelen en staatssubsidies en lage bedrijfs- en onderhoudskosten zorgen ervoor dat overstappen op elektrische mobiliteit  vandaag de dag zelfs voor kleinere bedrijven aantrekkelijk kan zijn.

 

Kies uw eigen uitvoering

Kies uw eigen kleur

Kies uw eigen uitrusting


Uitvoering basis voertuig: 

Groot voordeel van de Bee1 zijn de 2 uitvoeringen en zijn afmeting van 110 cm breed. 

De Beemobs Bee1 is leverbaar als L6e-BU (45 km/uur) of L7e-CU (55 km/uur) uitvoering.

Een L6e uitvoering is te besturen met een scooterrijbewijs vanaf 16 jaar.

Een L7e uitvoering is te besturen vanaf 18 jaar met een autorijbewijs (Rijbewijs B). 

 

 

Basis voertuig L6e BU:

6.6 KWh batterij, 25A Muur lader, 300 kg belading is mogelijk (inclusief de box of pick-up )

Opties L6E BU:

Box opbouw standaard (1250 L), Pick-Up opbouw, Reserve wiel, Achteruitrijcamera, 2-speed versn.bak, zwaardere accu pakketten, 50A Muur lader, Stuurbekrachtiging, Airconditioning, Frame kleur in RAL kleuren. De box is ook naar wens te bouwen en in te richten.

De opties zijn toe te passen tot een basis gewicht van 425kg (voertuig).

Basis voertuig L7e CU:

6.6 KWh batterij, 25A Ingebouwde lader, 350 kg belading is mogelijk (inclusief de box of pick-up)

Opties L7E CU:

Box opbouw standaard (1250 L), Pick-Up opbouw, Reserve wiel, Achteruitrijcamera, 2-speed versn.bak, zwaardere accu pakketten, 50A Muur lader, Stuurbekrachtiging, Airconditioning, Frame kleur in  RAL kleuren. De box is naar wens te bouwen en in te richten.

 

 

Afmetingen van de Bee1

Standaard uitrusting Bee1

5" digitaal dashboard

Afstandsbediening voor deuren

Ruitenwisser systeem

Verstelbare bestuurdersstoel (achterstevoren, achterste hoek)

Binnenverlichting

Schuifraam (linkerdeur)

12V-USB-aansluiting

Halogeen dimlicht

Led-positie- en richtingaanwijzer vooraan

Multifunctionele achterlamp

3-punts veiligheidsgordel en sensor

Mechanisch stuurslot

Claxon

Achteruit zoemer

Afneembare sleepoog

Bandenreparatieset

4 Seizoenenbanden

Carrosserielak: Wit

Accessoires en opties Bee1

Huidige trends, huidige kleuren.
U kunt uw voertuig aanpassen met de kleur die bij u past uit onze opvallende kleuropties of u kunt uw eigen kleur creëren met onze fleetoplossingen in alle mogelijke RAL kleuren.

Beemobs Bee1k  De kleur van het frame kan worden aagepast.

Als opties zijn te bestellen de uitrusting die u belangrijk vindt:

- 10.4 KwH Lithium ION (LFP) Batterij

- 15.4 KwH Lithium ION (LFP) Batterij

- Stuurbekrachtiging

- Airconditioning

- Snellader 50 Ah


Onderhoud en service voor uw elektrische bedrijfswagen.

Onderhoud is noodzakelijk voor uw mobiliteit. Wij geven u altijd eerlijk advies en maken duidelijke afspraken door voorafgaand aan de werkzaamheden een kostenindicatie te geven. Transparantie in onze werkplaats vinden wij erg belangrijk. Wij voeren onderhoud en reparatie alleen uit wanneer dit echt nodig is. 

In onze werkplaatsen kunt u rekenen op vakkundige service. Onze technici zijn opgeleid voor het onderhoud, service en reparatie aan “Licht Elektrische Voertuigen”. De werkplaatsen zijn ingericht met specialistische apparatuur.Een ruime voorraad onderdelen is aanwezig om u weer snel op weg te helpen.

Dankzij onze officiële dealerschap krijgt u service, onderhoud en schadereparaties volgens fabrieksvoorschriften.

Duurzaam onderhoud en repareren.   

Wij denken graag mee in duurzaam en betaalbaar onderhoud. Bij duurdere reparaties kunnen wij u adviseren om universele of gebruikte onderdelen te gebruiken. Met hergebruik van onderdelen voorkomen wij verspilling en bespaart u kosten. Minder productie van onderdelen betekend ook minder gebruik van grondstoffen. Gebruikte onderdelen en materialen worden gescheiden afgevoerd en waar mogelijk gerecycled.  

    


Prijs vanaf exclusief btw:

Vanaf € 17990.00 (lithium-ion batterij) 

Afleveringskosten vanaf € 450.00

Leges: € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

Fiscaal voordeel MIA op de L7e


Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.