Gewoon elektrisch!

Econelo Nelo 4.1

De moderne overdekte brommobiel (L6e) van Econelo brengt u warm en droog naar uw bestemming.

Uitgerust met elektrische ramen, opendak en andere luxe accesoires.  Een ruime 2 persoons brommobiel voor een zeer gunstige prijs. In deze brommobiel zijn de zitplaatsen achter elkaar geplaatst. Met een ruime instap kunt u eenvoudig voor en achterin plaatsnemen. Op de achterbank is voldoende ruimte om naast één persoon ook nog boodschappen mee te nemen. 

Voor uw veiligheid heeft u een stalen kooiconctructie en rondom LED verlichting. Door het autostuur is overdekte brommobiel eenvoudig te besturen. Opladen gaat met een thuis stopcontact (230V). Een volledige lading duurt 6-8 uur. De Econelo Nelo 4.1 is voordelig in opladen maar ook in onderhoudskosten. Dit maakt hem bijzonder geschikt voor woon/werk verkeer maar ook te vervanging van een tweede auto.

Diverse kleuren zijn leverbaar zoals rood metallic, zwart metallic, grijs metallic en cappucino metallic. De Nelo 4.1 is te bestellen met een lood of lithium accu. Met beide is een bereik van ongeveer 60 km mogelijk.

Te bestellen kleuren zijn: Zwart, Rood Metallic, Cappucino Metallic en Zilver metallic.

De standaarduitvoering bevat:
• Centrale Vergrendeling met afstandsbediening
• Lichtmetalen Velgen
• Panorama opendak en uitzet achterruit 
• Sound System met USB
• Digitaal dashboard
• Metallic kleuren
• Achteruitrijcamera

 

Wilt u het voertuig in een andere kleur dan standaard? Wrappen kan in 'bijna' iedere kleur! 

Ook andere accesoires zoals privacy glass en zwarte velgen zijn mogelijk. 

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Meer informatie vindt u in de folder:

Product Sheet Econelo Nelo 4.1
Word – 449,8 KB 656 downloads

Prijs:

Vanaf € 7990.00 (lood-acid accu) 

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Leges: € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.