Transitie naar Vinkmobiliteit

Gepubliceerd op 10 augustus 2022 om 09:08

De stap naar duurzame mobiliteit

 

Sinds de ondertekening van het klimaatakkoord van Parijs in 2016, staat het vast: we moeten flink aan de bak om CO2-uitstoot te verminderen.

Het belangrijkste doel van het klimaatakkoord is de CO2-uitstoot in 2030 met 49% verminderen vergeleken met 1990. In 2050 moet de uitstoot van broeikasgassen met 95% afgenomen zijn. Dit is nodig om de opwarming van de aarde niet verder te laten oplopen dan 1,5 ℃.

Nederland is een van de landen die groots inzet op de overstap van rijden op fossiele brandstoffen naar rijden op stroom. Ondanks dat de Nederlandse overheid elektrisch rijden stimuleert met aantrekkelijke voordelen, hebben veel Nederlanders nog hun twijfels over elektrisch vervoer. Daar kunnen wij voor u verandering in brengen. Bij ons kunt u zelf elektrisch rijden bekijken, proberen en ervaren. 

 

Sinds 2018 zijn onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid met de verkoop en reparatie van micromobiliteit. De mogelijkheden om ons bedrijf in de toekomst op dezelfde manier te voeren zoals wij sinds 1966 doen wordt steeds moeilijker. Dit komt onder andere door complexere technieken, afscherming door fabrikanten en verplaatsing van eigendom. Reden voor ons om iets te veranderen, daarom zijn wij met Vinkmobiliteit begonnen met de verkoop, reparatie en service aan 100% elektrische voertuigen. Nu in 2022 zijn wij van universeel autobedrijf over gestapt naar een mobiliteitscentrum voor stadsmobiliteit.  

Onze huidige bedrijfsactiviteiten bestaan uit de verkoop, reparatie en service aan elektrische steps, scootmobielen, brommobielen, scooters, enz. Micromobiliteit zorgt voor schonere steden en een betere bereikbaarheid in de steden. Daarnaast zijn de kosten veel lager bij de kleinere elektrische voertuigen.

Wij vertegenwoordigen op dit moment 7 merken op gebied van micromobiliteit, niet alleen voor personenvervoer maar ook voor de logistiek.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.