Autovink reeds 55 Jaar autobedrijf in de Zaanstreek

Gepubliceerd op 6 november 2021 om 06:00

In 2021 bestaat ons bedrijf 55 jaar. Wat begonnen in een kleine loods is nu een modern bedrijf waar stadsmobilteit van de toekomst centraal staat.

Een duidelijke verandering in de huidige mobiliteit heeft ons doen besluiten om in 2018 te beginnen met de verkoop en onderhoud van LEV's "Light Electric Vehicles". Nu in 2021 vekopen wij in de Zaanstreek en MRA compacte stadsmobiliteit. 

De ontwikkelingen in de mobiliteit verandert snel. Veel elektrische auto's vragen weinig onderhoud en zijn complex gebouwd. Reden voor ons om een nieuwe kant op te gaan met de verkoop, onderhoud en reapratie's aan micromobiliteit. Dit maakt ondernemen leuk, ontwikkelen we een nieuwe klantenkring en kunnen  we ook in de toekomst zorgen voor de mobiliteit van onze klanten.   

In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere elektrische steps, trikes, scootmobielen, senioren voertuigen en brommobielen.

Als dealer van de verschillende merken elektrische voertuigen kunnen wij voor u altijd de beste oplossing bieden voor uw mobilteit!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.