ECONELO Nelo 3.1

Uw Econelo dealer voor de Zaanstreek levert de Nelo 3.1 een overdekte scooter met veel comfort. De City trike Nelo 3.1 is een ideaal stadsvoertuig voor maximaal twee personen. Voor de chauffeur is een verstelbare stoel gemonteerd, waarachter zich een 65 centimeter brede zitbank bevindt, die ook geschikt is voor het vervoeren van bagage. De Nelo 3.1 heeft een 1500 watt borstel loze elektromotor. De ECONELO Nelo 3.1 kan 45 km/h rijden en kan zelfs hellingen tot 21 procent aan. Met een scooterrijbewijs (AM-rijbewijs, vanaf 16-jarige leeftijd) kunt u de trike besturen. Uiteraard is de driewieler ook te besturen met een autorijbewijs. Door de gesloten cabine is het dragen van een helm niet verplicht.

De Nelo 3.1 is voorzien van loodaccu's die een maximaal bereik hebben van 60 km. 

Leverbaar in de kleuren hoogglans zwart, wit, rood metallic en rood.

 


De standaarduitvoering bevat:


• Digitaal dashboard
• Lichtmetalen Velgen
• LED verlichting
• Sound System
• Elektrische ramen
• Metallic kleuren
• Achteruitrijcamera

 

Ook andere accessoires zoals privacy glass en YSS schokdempers zijn mogelijk. 

Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Video van de Econelo Nelo 3.1:


Meer informatie vindt u in de folder:

Product Sheet Econelo Nelo 3.1
Word – 363,9 KB 109 downloads

Wilt u informatie over de Econelo Nelo delen? 

 

Prijs

Vanaf € 6599.00

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Kentekenleges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

 Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal.Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen