Duurzame stadsmobiliteit!

Giana Smart 3500

Een nieuwe kijk op stadsmobiliteit! De Giana Smart 3500 biedt ruimte aan 2 personen en rijdt als een kleine personenauto. Met rondom onafhankelijke wielophanging en rondom schijvenremmen geeft een goede stabiliteit en korte remweg. Een mooi digitaal dashboard, MP3 speler en lichtmetalen  velgen zijn aanwezig. Eventueel is zelfs airconditioning leverbaar. Deze brommobiel (L6e) gaat max. 45 km/h en is te besturen met een brommercertificaat.

Diverse uitrustingen en kleuren zijn leverbaar. Graag vertellen wij u meer over deze opvallende brommer!

Kom langs voor een kennismaking en/ of voor een proefrit!

Een opvallende verschijning!

Deze moderne minicar is perfect voor de stad. Door zijn compacte formaat is hij zeer wendbaar en makkelijk te parkeren, zelfs in de drukke steden. 

Meer informatie vindt u in de folder: 

Product Sheet Giana
PDF – 194,1 KB 354 downloads

Prijs:

Vanaf € 9950.00

Afleveringskosten vanaf € 375.00

Leges € 95.00

Informeer naar de beschikbaarheid!

 

Service

Regelmatig onderhoud houdt je voertuig in perfecte conditie en zorgt voor blijvend rijplezier. Wij adviseren per 2.500km of 1x per jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten.

In onze goed uitgeruste werkplaats kunnen wij u mobiliteit onderhouden, repareren, service verlenen en schade herstellen.     

Verzekering

Je micromobiliteit  WA of All Risk verzekeren? Voor de verzekering van je voertuig werken wij samen met Premiewinkel. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Houdt er rekening mee dat voor het besturen van een motorvoertuig je minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een geldig scooter rijbewijs dient te zijn.

Scootmobielen zijn te besturen zonder rijbewijs vanaf 16 jaar.

Garantie 

Uiteraard leveren wij je voertuig in perfecte staat af. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn kan je rekenen op onze uitgebreide fabrieksgarantie.

 

Bij een occassion voertuig krijgt u

6 maanden Bovag garantie vanaf € 3500.00 Een tweedehands voertuig wordt voor aflevering natuurlijk ook volledig technisch nagekeken.

 

Accu

De meeste voertuigen worden geleverd met een vaste accu. Sommige scooters zijn uitgerust met een uitneembare accu.

Het bereik (hoeveel kilometers je kunt rijden) hangt af van vele factoren. Zoals snelheid, temperatuur en weersomstandigheden.  

Laden gaat via het normale stopcontact en optioneel via een laadpaal. Kies het voertuig dat past bij jouw levensstijl en vervoerseisen.